Pentru utilizarea acestui website este necesar sa cititi cele ce urmeaza.

Vizitarea in continuare a paginilor acestui website presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale website-ului.
Recomandam citirea cu atentie a acestora.
S.C. Kadix Clima S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. Dreptul de autor (copyright)

Intregul continut al site-ului www.kadixclima.ro, incluzand imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. Kadix Clima S.R.L. si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. Kadix Clima S.R.L. se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile din site

In timpul utilizarii website-ului si a serviciilor sale, dvs, in calitate de utilizator, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a website-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc. , va angajati sa nu modificati, copiati, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul website-ului , va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea website-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii internet sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat pentru tranzactii sau achizitii prin acest website.
 
S.C. Kadix Clima S.R.L. asigura vizitatorilor site-ului acces limitat si nu le confera drepturile de a descarca, modifica, reproduce, copia, vinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei  S.C. Kadix Clima S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele sunt oferite in forma in care vine de la furnizor si, de asemenea, in limita stocului disponibil.

S.C. Kadix Clima S.R.L. nu ofera garantie in ceea ce priveste informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop.
Utilizatorii declara ca inteleg si sunt de accord cu cele enuntate anterior.
S.C. Kadix Clima S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.
Imaginile afisate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.), S.C. Kadix Clima S.R.L. si furnizorii sai au dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in conformitate cu datele furnizorului.
Din acest motiv, S.C. Kadix Clima S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de furnizor.
S.C. Kadix Clima S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale.
Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina furnizorului sau reprezentantului acestuia.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. Kadix Clima S.R.L. oricarui client in cazul nelivrarii unui produs este suma incasata de S.C. Kadix Clima S.R.L. de la acest client.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare.Costul total tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii.
Nu exista o limita minima a valorii comenzii.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania.
S.C. Kadix Clima S.R.L. are dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. S.C. Kadix Clima S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. Kadix Clima S.R.L. care include dar nu se limiteaza la: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

6. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. S.C. Kadix Clima S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. Kadix Clima S.R.L.
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

7. Limitarea raspunderii pentru garantia si conformitatea produselor

Produsele cumparate pr8. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser.in intermediul S.C. Kadix Clima S.R.L. beneficiaza de conformitatea si garantia practicata de furnizorul fiecarui produs, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

8. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser.

Site-ul www.kadixclima.ro este gazduit de serverele unei terte firme.
Societatea S.C. Kadix Clima S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari.
S.C. Kadix Clima S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.

S.C. Kadix Clima S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.kadixclima.ro .

Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris S.C. Kadix Clima S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

10. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele comercializate pe www.kadixclima.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre cumparator.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti.
Clientul se declara de acord cu termenii folositi mai sus, odata ce utilizeaza facilitatile oferite de S.C. Kadix Clima S.R.L. prin intermediul site-ului www.kadixclima.ro.