fb_kadix_clima_32x32
HVAC de calitate!

Mentenanță, Verificare, Igienizare și Service echipamente HVAC

Aer condiționat, Multi-split, VRV / VRF, ventiloconvectoare, centrală tratare aer și ventilație

Oferim servicii de mentenanță pentru o gamă largă de echipamente, de la aer condiționat tradițional la sistemele avansate VRV, VRF și Multi-Split.

Servicii oferite:

Echipamentele de climatizare sunt esențiale pentru a ne menține confortabili în timpul sezonului cald și rece, cu toate acestea, pentru a funcționa eficient și durabil, aceste echipamente necesită o mentenanță periodică.

Oferim o gamă largă de servicii de mentenanță, verificare, igienizare și service pentru echipamente de climatizare, inclusiv:

    • Curățarea și igienizarea filtrelor de aer: Filtrele de aer murdare pot reduce debitul de aer și pot duce la o funcționare mai dificilă a aparatului de aer condiționat. Curățarea și igienizarea periodică a filtrelor de aer este esențială pentru a asigura o funcționare eficientă a echipamentului dumneavoastră.
    • Verificarea și repararea componentelor sistemului: Componentele sistemului de climatizare, cum ar fi compresorul, condensatorul și evaporatorul, pot eșua în timp. Verificarea periodică a acestor componente și repararea sau înlocuirea acestora la nevoie ajută la prevenirea defecțiunilor majore.
    • Înlocuirea agentului frigorific: Agentul frigorific este esențial pentru funcționarea echipamentului de climatizare. Cu timpul, agentul frigorific poate scădea în cantitate sau poate fi contaminat. Înlocuirea agentului frigorific la intervale regulate, în funcție de modelul de aparat de aer condiționat, este esențială pentru a asigura o funcționare eficientă a echipamentului dumneavoastră.
    • Repararea sau înlocuirea pieselor defecte: În cazul în care o piesă a echipamentului dumneavoastră de climatizare este defectă, tehnicienii noștri calificați o vor repara sau o vor înlocui la nevoie.

Echipa noastră de tehnicieni profesioniști este calificată să efectueze toate operațiunile necesare pentru a vă menține echipamentele de climatizare în stare de funcționare optimă.

Montaj echipamente aer conditionat industriale

Suntem autorizați pentru service-ul sistemelor de aer condiționat ale brandurilor:

service DAIKIN
service MITSUBISHI ELECTRIC
service MITSUBISHI HEAVY
service FUJITSU
service GREE

Doriți să ne contactați?

Vă rugăm să formați numărul nostru de telefon
0735 058 058 sau să trimiteți un e-mail la office@kadixclima.ro

Calificați și autorizați să vă oferim:

Asistenta tehnica

Echipa noastră este formată din experți în domeniu care stau la dispoziția clienților noștri pentru a asigura o experiență plăcută pe site-ul nostru, respectiv pentru a-i ajuta în a alege produsele cele mai potrivite pentru nevoie lor.

Încercăm să răspundem cât mai prompt nevoilor și întrebărilor dumneavoastră așa că nu ezitați să ne contactați.

În partea de jos a paginii există mai multe modalități de contact (telefonic, Facebook, WhatsApp, Chat, email, etc.). Rugămintea noastră este să ne lăsați întotdeauna detaliile dvs. de contact (număr de telefon sau email) pentru a vă putea contacta ulterior cu informațiile dorite.

Garantie produs

GARANȚIA produselor comercializate de www.kadixclima.ro este asigurată de către producător prin intermediul firmelor autorizate de către acesta.

Garanția se acordă, după caz, în baza certificatului de garanție sau în baza facturii emise de www.kadixclima.ro.

În cazul echipamentelor termice (centrale termice pe gaz sau cazane cu combustibil solid cu ventilator) garanția este acordată după efectuarea punerii în funcțiune (PIF) de către o firmă autorizată de către producător.

Pe perioada garanției, legătura dintre producător și clientul final este intermediată de către firma de service.

Servicii instalare

Kadix Clima S.R.L. asigura servicii de consultanta, proiectare, instalare si montaj pentru toate  produsele de ventilatie, aer-conditionat si incalzire pe care le comercializeazam.

Plata ramburs

Serviciul de trimitere plata ramburs la curier se referă la achitarea costurilor serviciului de curierat de către destinatar, la momentul livrării coletului sau a unui bun.

Plata este parte din procesul de comanda si numai dupa ce plata a fost confirmata, comanda poate fi confirmata cu un furnizor de servicii de curierat.

Plata transfer bancar

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.

Factura va fi emisa in momentul in care suma transferata este confirmata pe conturile Kadix Clima S.R.L. Ulterior emiterii facturii comanda se poate ridica de la sediu sau poate preda catre curier.

Plata prin transfer bancar efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul respectivei Persoane Juridice.

Livrare in toata tara

Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei. Comenzile vor fi livrate in mod normal in 24 de ore dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre unul din reprezentantii Kadix Clima S.R.L. , in functie de locul de depozitare a produselor.