fb_kadix_clima_32x32
HVAC de calitate!

Instalare / Montaj ventilație

Tubulatură Spiro, Tubulatură rectangulară, Grile Ventilație

Oferim servicii livrare, montaj ventilație

Servicii oferite:

Vă oferim o gamă largă de servicii de instalare / montaj sisteme de ventilație și climatizare, pentru toate tipurile de spații, inclusiv: 
Locuințe , Birouri , Spații comerciale și Spații industriale.

Vă oferim o gamă largă de servicii de instalare / montaj inclusiv:

  • Tubulatură spiro
  • Tubulatură rectangulară
  • Tubulatură rezistentă la foc
  • Tubulatură ALP
  • Montaj ventilatoare
  • Montaj grile

Echipele noastre de profesioniști cu experiență sunt calificate și autorizate să monteze tubulatură și ventilatoare pentru orice tip de instalație de ventilație.

Avantajele serviciilor noastre includ:

  • Profesionalism: Echipele noastre sunt formate din tehnicieni calificați și autorizați, care au experiență în instalarea și montarea tubulaturii pentru toate tipurile de instalații de ventilație și climatizare.
  • Calitate: Utilizăm numai materiale și echipamente de calitate, pentru a asigura o instalare și montare corectă și durabilă a tubulaturii.
  • Siguranță: Lucrăm întotdeauna în siguranță, respectând toate normele și reglementările în vigoare.
montaj echipamente ventilatie, servicii ventilatie

Doriți să ne contactați?

Vă rugăm să formați numărul nostru de telefon
0735 058 058 sau să trimiteți un e-mail la office@kadixclima.ro

Asistenta tehnica

Echipa noastră este formată din experți în domeniu care stau la dispoziția clienților noștri pentru a asigura o experiență plăcută pe site-ul nostru, respectiv pentru a-i ajuta în a alege produsele cele mai potrivite pentru nevoie lor.

Încercăm să răspundem cât mai prompt nevoilor și întrebărilor dumneavoastră așa că nu ezitați să ne contactați.

În partea de jos a paginii există mai multe modalități de contact (telefonic, Facebook, WhatsApp, Chat, email, etc.). Rugămintea noastră este să ne lăsați întotdeauna detaliile dvs. de contact (număr de telefon sau email) pentru a vă putea contacta ulterior cu informațiile dorite.

Garantie produs

GARANȚIA produselor comercializate de www.kadixclima.ro este asigurată de către producător prin intermediul firmelor autorizate de către acesta.

Garanția se acordă, după caz, în baza certificatului de garanție sau în baza facturii emise de www.kadixclima.ro.

În cazul echipamentelor termice (centrale termice pe gaz sau cazane cu combustibil solid cu ventilator) garanția este acordată după efectuarea punerii în funcțiune (PIF) de către o firmă autorizată de către producător.

Pe perioada garanției, legătura dintre producător și clientul final este intermediată de către firma de service.

Servicii instalare

Kadix Clima S.R.L. asigura servicii de consultanta, proiectare, instalare si montaj pentru toate  produsele de ventilatie, aer-conditionat si incalzire pe care le comercializeazam.

Plata ramburs

Serviciul de trimitere plata ramburs la curier se referă la achitarea costurilor serviciului de curierat de către destinatar, la momentul livrării coletului sau a unui bun.

Plata este parte din procesul de comanda si numai dupa ce plata a fost confirmata, comanda poate fi confirmata cu un furnizor de servicii de curierat.

Plata transfer bancar

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.

Factura va fi emisa in momentul in care suma transferata este confirmata pe conturile Kadix Clima S.R.L. Ulterior emiterii facturii comanda se poate ridica de la sediu sau poate preda catre curier.

Plata prin transfer bancar efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul respectivei Persoane Juridice.

Livrare in toata tara

Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei. Comenzile vor fi livrate in mod normal in 24 de ore dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre unul din reprezentantii Kadix Clima S.R.L. , in functie de locul de depozitare a produselor.