fb_kadix_clima_32x32
HVAC de calitate!

Vânzare / Instalare / Montaj pompă căldură

pompe de caldură pentru încălzire, răcire și apă caldă menajeră

LIVRARE DIN STOC POMPE DE CĂLDURĂ

Servicii Montaj Pompă Căldură

Suntem o echipă de profesioniști cu experiență în domeniul instalațiilor, specializați în montajul pompelor de căldură, serviciile oferite acoperă întreg procesul, începând de la vânzare și instalare / montaj până la service și mentenanță, pentru pompe de căldură de orice tip și dimensiune.

Echipa noastră de instalatori are experiența necesară pentru a asigura o instalare corectă și eficientă, care să maximizeze performanța și durata de viață a pompei de căldură.

Colaborăm cu unele dintre cele mai renumite mărci din industrie, aceste parteneriate ne permit să oferim clienților noștri soluții de top, bazate pe tehnologii de ultimă generație și inovații de calitate, iar echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă ghida în alegerea celei mai potrivite soluții pentru nevoile dumneavoastră și vă va oferi instrucțiuni clare și concise pentru utilizare.

Pentru a solicita o ofertă sau pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați.

Vindem și instalăm pompe de căldură de la producători:

Mitsubishi Electric  seria Zubadan și Ecodan: Cunoscut pentru inovație și performanță de top în tehnologia de climatizare. Gama lor de produse, inclusiv modelele de pompe de căldură din seria Zubadan și Ecodan, se remarcă prin eficiența energetică și capacitatea de a funcționa în condiții extreme, asigurând confort termic în orice mediu.

  • Pompele de căldură Zubadan de la Mitsubishi Electric sunt un tip de pompă de căldură aer-apă care sunt concepute pentru a funcționa eficient chiar și în condiții de temperatură scăzută. Acestea sunt disponibile în puteri de la 10 kW la 60 kW și pot fi utilizate pentru încălzire, răcire și prepararea apei calde menajere.
  • Pompele de căldură Ecodan de la Mitsubishi Electric reprezintă o alegere echilibrată între eficiență economică și respect față de mediul înconjurător. Aceste pompe utilizează un sistem avansat de pompă de căldură, captând căldura din aer, o sursă regenerabilă de energie, ceea ce le face nu doar eficiente, ci și prietenoase cu mediul. Un element cheie al acestor pompe Ecodan este sistemul lor de control sofisticat, care permite un reglaj precis al temperaturii pentru a asigura un mediu de încălzire confortabil. Unitățile interioare “All-in-one” sunt proiectate pentru o instalare ușoară și eficientă, contribuind, în același timp, la economia de spațiu.
Montaj pompa de caldura mitsubishi, servicii de instalare vanzare pompe de caldura

Mitsubishi Heavy Industries seria Hydrolution: Cu o tradiție îndelungată în tehnologie, Mitsubishi Heavy Industries oferă pompe de căldură de top, cunoscute pentru eficiența lor energetică și durabilitate, fiecare produs este rezultatul cercetării și dezvoltării extinse, garantând fiabilitate pe termen lung.

  • Pompa de căldură HYDROLUTION reprezintă o soluție avansată și cuprinzătoare pentru nevoile de încălzire, răcire și apă caldă menajeră, potrivită pentru diverse medii, cum ar fi case, pensiuni și hoteluri. Acest sistem nu doar aduce beneficii palpabile în economia reală de energie, dar și contribuie la reducerea amprentei de carbon, reflectând o abordare inovatoare în domeniul tehnologiilor de economisire a energiei, inspirată de experiența japoneză.
Montaj pompa de caldura mitsubishi, servicii de instalare vanzare pompe de caldura

Daikin: Un nume de încredere în domeniul climatizării, Daikin este cunoscut pentru eficiența energetică, fiabilitatea și durabilitatea pompelor sale de căldură, cu o gamă largă de produse, Daikin este alegerea ideală pentru cei care caută performanță și inovație.

  • Pompele de căldură Daikin Altherma sunt o opțiune excelentă pentru cei care caută o soluție de încălzire și răcire eficientă din punct de vedere energetic și confortabilă, pompele de căldură sunt disponibile într-o varietate de modele pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice, acestea pot fi utilizate pentru a încălzi și răci clădiri rezidențiale sau comerciale de orice dimensiune.
Montaj pompa de caldura daikin, servicii de instalare vanzare pompe de caldura

Gree: Diversitatea este cuvântul cheie atunci când vine vorba de Gree, este alegerea perfectă pentru cei care caută soluții accesibile, dar eficiente energetic.

Midea: Combinând prețul accesibil cu eficiența energetică, Midea este o opțiune excelentă pentru cei care doresc o soluție echilibrată, Midea continuă să impresioneze prin inovația și calitatea produselor sale.

Pompă de căldură aer-apă

Pompă de căldură sol-apă

Pompă de căldură apă-apă

Avantajele achiziționării unei pompe de căldură de la un brand renumit

Atunci când achiziționați o pompă de căldură, este important să alegeți un brand renumit, brandurile renumite oferă o serie de avantaje, inclusiv:

  • Produse de calitate: Brandurile renumite investesc în cercetare și dezvoltare pentru a asigura că produsele lor sunt de înaltă calitate.
  • Eficiența energetică: Brandurile renumite se concentrează pe dezvoltarea de produse eficiente energetic, care vă pot ajuta să economisiți bani la facturile de energie.
  • Fiabilitate: Brandurile renumite oferă produse fiabile care vor funcționa corect ani de zile.
  • Durabilitate: Brandurile renumite oferă produse durabile care vor rezista ani de zile.
  • Garanție: Brandurile renumite oferă adesea garanții extinse pentru produsele lor.

Suntem autorizați pentru vânzare, instalarea și service-ul sistemelor de aer condiționat ale brandurilor:

Montaj DAIKIN
Montaj MITSUBISHI ELECTRIC
Montaj MITSUBISHI HEAVY
Montaj FUJITSU
MONTAJ GREE

Doriți să ne contactați?

Vă rugăm să formați numărul nostru de telefon
0735 058 058 sau să trimiteți un e-mail la office@kadixclima.ro

Calificați și autorizați să vă oferim:

Asistenta tehnica

Echipa noastră este formată din experți în domeniu care stau la dispoziția clienților noștri pentru a asigura o experiență plăcută pe site-ul nostru, respectiv pentru a-i ajuta în a alege produsele cele mai potrivite pentru nevoie lor.

Încercăm să răspundem cât mai prompt nevoilor și întrebărilor dumneavoastră așa că nu ezitați să ne contactați.

În partea de jos a paginii există mai multe modalități de contact (telefonic, Facebook, WhatsApp, Chat, email, etc.). Rugămintea noastră este să ne lăsați întotdeauna detaliile dvs. de contact (număr de telefon sau email) pentru a vă putea contacta ulterior cu informațiile dorite.

Garantie produs

GARANȚIA produselor comercializate de www.kadixclima.ro este asigurată de către producător prin intermediul firmelor autorizate de către acesta.

Garanția se acordă, după caz, în baza certificatului de garanție sau în baza facturii emise de www.kadixclima.ro.

În cazul echipamentelor termice (centrale termice pe gaz sau cazane cu combustibil solid cu ventilator) garanția este acordată după efectuarea punerii în funcțiune (PIF) de către o firmă autorizată de către producător.

Pe perioada garanției, legătura dintre producător și clientul final este intermediată de către firma de service.

Servicii instalare

Kadix Clima S.R.L. asigura servicii de consultanta, proiectare, instalare si montaj pentru toate  produsele de ventilatie, aer-conditionat si incalzire pe care le comercializeazam.

Plata ramburs

Serviciul de trimitere plata ramburs la curier se referă la achitarea costurilor serviciului de curierat de către destinatar, la momentul livrării coletului sau a unui bun.

Plata este parte din procesul de comanda si numai dupa ce plata a fost confirmata, comanda poate fi confirmata cu un furnizor de servicii de curierat.

Plata transfer bancar

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.

Factura va fi emisa in momentul in care suma transferata este confirmata pe conturile Kadix Clima S.R.L. Ulterior emiterii facturii comanda se poate ridica de la sediu sau poate preda catre curier.

Plata prin transfer bancar efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul respectivei Persoane Juridice.

Livrare in toata tara

Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei. Comenzile vor fi livrate in mod normal in 24 de ore dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre unul din reprezentantii Kadix Clima S.R.L. , in functie de locul de depozitare a produselor.