fb_kadix_clima_32x32
HVAC de calitate!

Aer condiționat, Multi-Split și VRF / VRV

Instalare aer condiționat | Montaj aer condiționat | Relocare aer condiționat

Oferim servicii de instalare profesionale pentru o gamă largă de echipamente, de la aer condiționat tradițional la sistemele avansate VRV, VRF și Multi-Split.

Servicii oferite:

  • Montaj Sisteme VRV/VRF: Instalare sisteme VRV/VRF, sisteme de aer condiționat multi-split care pot fi utilizate pentru a controla temperatura și umiditatea aerului în mai multe camere dintr-o clădire, aceste sisteme sunt mai complexe decât sistemele tradiționale de aer condiționat și necesită o instalare profesională pentru a funcționa corect.
  • Instalare Sisteme Multi-Split: Sistemele multi-split sunt sisteme de aer condiționat care pot fi utilizate pentru a controla temperatura și umiditatea aerului în mai multe camere dintr-o clădire, aceste sisteme sunt mai simple decât sistemele VRV/VRF, dar necesită totuși o instalare profesională pentru a funcționa corect.
  • Instalare Aer Condiționat:Servicii de instalare profesională a aparatelor de aer condiționat de orice tip și dimensiune, echipa noastră de instalatori profesioniști are experiența necesară pentru a asigura o instalare corectă și eficientă, care să maximizeze performanța și durata de viață a aparatului dumneavoastră de aer condiționat.
Montaj echipamente aer conditionat industriale

O instalare profesională oferă o serie de avantaje, inclusiv:

  • Siguranță: Instalatorii profesioniști sunt instruiți pentru a instala aparatele de aer condiționat în mod sigur și eficient.
  • Performanță: O instalare corectă va asigura că aparatul de aer condiționat funcționează la capacitate maximă.
  • Durabilitate: O instalare profesională va ajuta la preluarea presiunii de pe aparatul de aer condiționat, ceea ce va prelungi durata de viață a acestuia.
  • Garanție: Majoritatea producătorilor de aer condiționat oferă o garanție pe echipamente doar în condițiile în care instalarea se face de o companie autorizată de producător.

Suntem autorizați pentru instalarea și service-ul sistemelor de aer condiționat ale brandurilor:

Montaj DAIKIN
Montaj MITSUBISHI ELECTRIC
Montaj MITSUBISHI HEAVY
Montaj FUJITSU
MONTAJ GREE

Doriți să ne contactați?

Vă rugăm să formați numărul nostru de telefon
0735 058 058 sau să trimiteți un e-mail la office@kadixclima.ro

Deasemenea, suntem calificați și autorizați să vă oferim:

Asistenta tehnica

Echipa noastră este formată din experți în domeniu care stau la dispoziția clienților noștri pentru a asigura o experiență plăcută pe site-ul nostru, respectiv pentru a-i ajuta în a alege produsele cele mai potrivite pentru nevoie lor.

Încercăm să răspundem cât mai prompt nevoilor și întrebărilor dumneavoastră așa că nu ezitați să ne contactați.

În partea de jos a paginii există mai multe modalități de contact (telefonic, Facebook, WhatsApp, Chat, email, etc.). Rugămintea noastră este să ne lăsați întotdeauna detaliile dvs. de contact (număr de telefon sau email) pentru a vă putea contacta ulterior cu informațiile dorite.

Garantie produs

GARANȚIA produselor comercializate de www.kadixclima.ro este asigurată de către producător prin intermediul firmelor autorizate de către acesta.

Garanția se acordă, după caz, în baza certificatului de garanție sau în baza facturii emise de www.kadixclima.ro.

În cazul echipamentelor termice (centrale termice pe gaz sau cazane cu combustibil solid cu ventilator) garanția este acordată după efectuarea punerii în funcțiune (PIF) de către o firmă autorizată de către producător.

Pe perioada garanției, legătura dintre producător și clientul final este intermediată de către firma de service.

Servicii instalare

Kadix Clima S.R.L. asigura servicii de consultanta, proiectare, instalare si montaj pentru toate  produsele de ventilatie, aer-conditionat si incalzire pe care le comercializeazam.

Plata ramburs

Serviciul de trimitere plata ramburs la curier se referă la achitarea costurilor serviciului de curierat de către destinatar, la momentul livrării coletului sau a unui bun.

Plata este parte din procesul de comanda si numai dupa ce plata a fost confirmata, comanda poate fi confirmata cu un furnizor de servicii de curierat.

Plata transfer bancar

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.

Factura va fi emisa in momentul in care suma transferata este confirmata pe conturile Kadix Clima S.R.L. Ulterior emiterii facturii comanda se poate ridica de la sediu sau poate preda catre curier.

Plata prin transfer bancar efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul respectivei Persoane Juridice.

Livrare in toata tara

Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei. Comenzile vor fi livrate in mod normal in 24 de ore dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre unul din reprezentantii Kadix Clima S.R.L. , in functie de locul de depozitare a produselor.