Achiziții prin SEAP/SICAP

Produsele noastre se pot achiziționa prin S.E.A.P.

S.I.C.A.P. – CE ESTE S.I.C.A.P.?

S.I.C.A.P este platforma publică de achiziții publice, (Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfășurare al achizițiilor publice) care înlocuiește SEAP.

Site-ul oficial al Sistemului informatic colaborativ pentru achizițiilor publice S.I.C.A.P este www.e-licitatie.ro, operat de către Agenția pentru Agenda Digitală a României (AADR)

Potrivit legii, toate autoritățile contractate sunt obligate să se înscrie în S.I.C.A.P. și să publice anunțurile de intenție, participare și atribuire pentru procedural proprii. Până în 2018 ponderea contractelor de achiziție publică atribuite electronic trebuie să ajungă la 100%, adică cu ajutorul unei platforme precum SICAP sau echivalent.

Praguri achiziții publice S.I.C.A.P

Pentru contractele de achiziție a căror valoare estimată depășește un anumit prag stabilit în lege, autoritatea contractantă este obligată să publice un anunț de intenție, respectiv anunț de participare și cerere de ofertă.

În plus, OUG nr. 45/2018 a adus o modificare a pragurilor valorice prevăzute de Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice. Astfel, noile praguri valorice vor fi următoarele:

  • 24.977.096 lei, pentru contractele de achiziție publică/acordurile-cadru de lucrări;
  • 648.288 lei, pentru contractele de achiziție publică/acordurile-cadru de produse și de servicii;
  • 3.376.500 lei, pentru contractele de achiziție publică/acordurile-cadru de servicii care au ca obiect servicii sociale.

Autoritatea contractantă poate achiziționa direct, în cazul în care valoarea estimată a achiziției, fără TVA, este mai mica decât

  • 135.060 lei în cazul produselor și serviciilor
  • 450.200 în cazul lucrărilor

ACHIZIȚIONAȚI PRIN S.I.C.A.P.

SOCIETATEA NOASTRĂ ESTE PREZENTĂ PE SITE-UL DE ACHIZIȚII PUBLICE – E-LICITATIE.RO / S.I.C.A.P.

Datele de identificare pe S.I.C.A.P. – la secțiunea Operatori Economici (Participanți) – sunt următoarele :

  • Tip de Ofertant: Societate Comercială
  • Denumire Entitate: KADIX CLIMA S.R.L.
  • Oraș / Județ – București / București
  • Cod Unic de Înregistrare: RO 36686210
Societatea Kadix Clima S.R.L. vă oferă posibiltatea de a achiziționa prin sistemul SICAP oricare dintre produsele disponibile pe www.kadixclima.ro și site-urile partenere.
 
Având în vedere numărul mare de produse disponibile pe site, doar o parte din acestea sunt publicate în catalogul nostru on-line de pe SICAP.
 
În cazul în care produsele dorite de dvs. nu se regăsesc pe SICAP, vă rugăm să ne contactați pentru a actualiza catalogul online.
 
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la următoarea adresa de e-mail: office@kadixclima.ro