fb_kadix_clima_32x32
HVAC de calitate!

Politică de livrare

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Bucureşti şi ajung la destinatie în interval de 1-3 zile lucratoare de la înregistrarea comenzii.

Kadixclima.ro isi transporta produsele catre client prin firmele de curierat partenere.

La solicitarea Clientului, Kadixclima.ro poate livra produsele comandate printr-o alta firma de curierat, agreata de Client.

Livrarea produselor se face in 48 – 72 de ore in zonele de acoperire ale curierului.

Un agent al Curierului va contacta clientul inainte de a-i livra coletul.

In cazul in care produsul este disponibil cu precomanda, acesta ajunge in depozitul nostru in termen de 6 – 8 saptamani iar apoi este trimis catre client.

In cazul in care livrarea produselor trebuie facuta in afara zonei de acoperire, curierul va percepe o taxa suplimentara, comunicata telefonic de unul dintre operatorii Kadixclima.ro in momentul confirmarii comenzii.

Datorită faptului ca livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Vă informăm că, din motive logistice și legale, nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara României.

Politică de returnare

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionate mai jos si in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Clientul are dreptul de a notifica in scris S.C. Kadix Clima S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

Pentru a returna produsele, va rugam sa trimiteti mail la adresa: comenzi@kadixclima.ro

Asistenta tehnica

Echipa noastră este formată din experți în domeniu care stau la dispoziția clienților noștri pentru a asigura o experiență plăcută pe site-ul nostru, respectiv pentru a-i ajuta în a alege produsele cele mai potrivite pentru nevoie lor.

Încercăm să răspundem cât mai prompt nevoilor și întrebărilor dumneavoastră așa că nu ezitați să ne contactați.

În partea de jos a paginii există mai multe modalități de contact (telefonic, Facebook, WhatsApp, Chat, email, etc.). Rugămintea noastră este să ne lăsați întotdeauna detaliile dvs. de contact (număr de telefon sau email) pentru a vă putea contacta ulterior cu informațiile dorite.

Garantie produs

GARANȚIA produselor comercializate de www.kadixclima.ro este asigurată de către producător prin intermediul firmelor autorizate de către acesta.

Garanția se acordă, după caz, în baza certificatului de garanție sau în baza facturii emise de www.kadixclima.ro.

În cazul echipamentelor termice (centrale termice pe gaz sau cazane cu combustibil solid cu ventilator) garanția este acordată după efectuarea punerii în funcțiune (PIF) de către o firmă autorizată de către producător.

Pe perioada garanției, legătura dintre producător și clientul final este intermediată de către firma de service.

Servicii instalare

Kadix Clima S.R.L. asigura servicii de consultanta, proiectare, instalare si montaj pentru toate  produsele de ventilatie, aer-conditionat si incalzire pe care le comercializeazam.

Plata ramburs

Serviciul de trimitere plata ramburs la curier se referă la achitarea costurilor serviciului de curierat de către destinatar, la momentul livrării coletului sau a unui bun.

Plata este parte din procesul de comanda si numai dupa ce plata a fost confirmata, comanda poate fi confirmata cu un furnizor de servicii de curierat.

Plata transfer bancar

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.

Factura va fi emisa in momentul in care suma transferata este confirmata pe conturile Kadix Clima S.R.L. Ulterior emiterii facturii comanda se poate ridica de la sediu sau poate preda catre curier.

Plata prin transfer bancar efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul respectivei Persoane Juridice.

Livrare in toata tara

Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei. Comenzile vor fi livrate in mod normal in 24 de ore dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre unul din reprezentantii Kadix Clima S.R.L. , in functie de locul de depozitare a produselor.