0,00 lei 0

Shopping Cart

0
Cosul tau este gol

Politica protejare date cu caracter personal

Informatii despre protejarea datelor cu caracter personal

Îți mulțumim că vizitezi site-ul www.kadixclima.ro

Când vizitezi site-uwww.kadixclima.ro, când ne contactezi sau când apelezi la serviciile noastre, ne încredințezi informațiile tale. Scopul acestei Politici de confidențialitate este să îți explice ce date prelucrăm, de ce le prelucrăm și ce facem cu ele.

Îți luăm în serios confidențialitatea și nu vindem niciodată liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile tale personale îți aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță și să procesăm cu atenție informațiile pe care le împarți cu noi. Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa. Aceste informații sunt importante. Sperăm că le vei citi cu atenție.

Prin navigarea pe site-ul www.kadixclima.ro sau prin contactarea noastră prin formularul de contact declarari că ai fost informat în mod adecvat asupra prelucrării datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politică de confidențialitate”.

Conform legislatiei pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice KADIX CLIMA SRL administreaza în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi.

Pentru exercitarea drepturilor asupra datelor dumnevoastra enumerate in politica de confidentialitate a acestui site, ne puteti adresa o cerere la adresa de e-mail office@kadixclima.ro.

Definiții

Vom începe să definim câteva noțiuni care să te ajute să înțelegi prezenta Politică de confidențialitate.

www.kadixclima.ro (sau „Site-ul”) este un site de prezentare, oferit prin intermediul URL-ului https://www.kadixclima.ro/.

Potrivit Legii nr. 677/2001 și a Regulamentului (UE) 679/2016 (aplicabil și în România din data de 25 mai 2018), www.kadixclima.ro este operator de date cu caracter personal.

Când spunem „GDPR” ne referim la Regulamentul (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE.

Date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”);

Potrivit legislației, tu, în calitate de vizitator al site-ului ești o „persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă. O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Schimbări

Ne rezervăm dreptul de a putea schimba această Politică de confidențialitate în orice moment. Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site.

Întrebări

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau dorești să îți exerciți drepturile legale în legătură cu datele pe care le deținem sau dacă ai îngrijorări cu privire la modul în care tratăm orice problemă de confidențialitate, ne poți scrie la adresa de e-mail: office@kadixclima.ro

În ce scop colectăm datele personale?

În principal, scopul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastră pe site-ul nostru este acela de a ne ajuta să ne îmbunătățim serviciile și să vă furnizăm produsele solicitate. Totodată, atunci când dumneavoastră vă dați acordul expres (ex. prin bifarea căsuței corespunzătoare din cadrul Acordului), vă vom informa și cu privire la produse sau servicii suplimentare care ar putea fi de interes pentru dumneavoastră, în scop de marketing.

KadixClima S.R.L. nu va vinde, comercializa sau închiria informațiile dumneavoastră personale. Datele dumneavoastră nu vor fi transmise unei terțe părți, cu excepția situației în care KadixClima S.R.L. este obligat din punct de vedere legal să facă acest lucru.

Ce informații colectăm

a) Informațiile pe care ni le furnizezi voluntar

Când utilizezi formularul de contact de pe site, când ne contactezi prin telefon sau e-mail sau comunici cu noi în orice mod, ne dai în mod voluntar informațiile pe care prelucrăm. Aceste informații includ numele, prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon.

Oferindu-ne aceste informații, noi le păstrăm în condiții de securitate și confidențialitate în baza noastră de date. Nu dezvăluim sau tranferăm informații către terți.

b) Informații pe care le colectăm automat

Când navighezi pe site-ul nostru, este posibil să colectăm informații despre vizita ta pe site. Aceste informații pot include adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare și alte informații despre modul în care ai interacționat cu site-ul nostru. Putem colecta aceste informații prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare (Google Analytics, Awstats).

Termeni legali pentru prelucrarea de date

În privința datelor pe care ni le oferi voluntar prin completarea și trimiterea formularului aferent sau prin contactarea noastră în orice mod, temeiul legal este „luarea unor măsuri la cererea persoanei vizate înaintea încheierii unui contract” (art. 5 alin. 2 lit. (a) din Legea nr. 677/2001) și „pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract” (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).

În privința datelor pe care ni oferi voluntar prin postarea unui comentariu la un articol de pe blog, temeiul prelucrării este obligația noastră legală de a sprijini exercitarea dreptului de informare, dar și interesul nostru legitim de a oferi cititorilor blogului transparență și informare.

Atât potrivit legislației actuale, cât și potrivit GDPR (aplicabil din 25 mai 2018), consimțământul tău nu este cerut în situația în care prelucrarea este necesară pentru efectuarea de demersuri pentru încheierea unui contract, îndeplinirea unei obligații legale sau interesul legitim.

În privința datelor pe care le colectăm automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimțământul. Odată cu accesarea site-ului, îți dai în mod valabil consimțământul asupra prelucrării.

În ce scopuri se colectează datele

  •  pentru a face demersurile necesare în vederea încheierii unui contract, a unei colaborări sau a achiziționării de servicii/produse pe care le oferim;
  • pentru a-ți răspunde la întrebări și solicitări;
  • pentru a ne apăra împotriva atacurilor cibernetice;
  • în scop marketing, însă numai în situația în care ți-ai dat consimțământul în prealabil;
  • pentru a oferi și îmbunătății serviciile pe care le oferim;
  • pentru a oferi și îmbunătății site-ul nostru web.

Cât timp se stochează datele

Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima vizită pe site sau ultima interacțiune cu noi.

Cum dezvăluim datele tale

Nu vom dezvălui informaţiile tale către terţe părţi, pentru a fi utilizate în propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fără consimţământul tău. Totuşi, este posibil să dezvăluim informaţiile tale către următoarele entităţi:
– Furnizori de servicii (vezi găzduire web). Putem dezvălui informațiile tale altor companii care ne furnizează servicii și acționează în calitate de persoane împuternicite, cum ar fi compania care ne ajută cu găzduirea site-ului nostru. Aceste entități sunt selectate cu o grijă deosebită pentru a ne asigura că îndeplinesc cerințele specifice în materie de protecție a datelor cu caracter personal. Aceste entităţi au o capacitate limitată de a utiliza informaţiile tale în alte scopuri decât cel de a ne furniza servicii;
– Instanțe de judecată, parchete sau alte autorități publice pentru a ne conforma legii sau drept răspuns la un procedură legală obligatorie (cum ar fi un mandat de percheziţie sau o hotărâre judecătorească);
– Altor părţi cu consimţământul sau la instrucţiunile tale. În afara dezvăluirilor descrise în prezenta Politică de confidenţialitate, este posibil să transmitem informaţiile terţilor cărora consimţi sau soliciți să efectuăm o asemenea dezvăluire.

Transferăm date către state terțe?

În prezent, nu transferăm datele tale către state din afara Uniunii Europene. Dacă această politică se va schimba, te vom informa în mod corespunzător și îți vom solicita consimțământul.

Care sunt drepturile tale

– Dreptul de retragere a consimțământului;
(În situația în care prelucrarea se bazează pe consimțământ, îți poți retrage consimțământul în orice moment și în mod gratuit prin transmiterea unui e-mail pe adresa office@kadixclima.ro cu subiectul „retragere consimțământ”.

– Dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere;
– Dreptul de a te adresa justiției;

– Dreptul de acces;
(Ai dreptul de a obține din partea noastră o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care te privesc și, în caz afirmativ, ai dreptul de acces la datele respective.)

– Dreptul la rectificare;
( Ai dreptul de a obține de la noi, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc. Ținându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, ai dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.)

– Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”);
( În situațiile în care (1) datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor, (2) s-a retras consimțământul și nu există un alt temei juridic pentru prelucrare, (3) te opui prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea sau (4) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, ai dreptul de a obține ștergerea datelor care te privesc, fără întârzieri nejustificate.)

– Dreptul la restricționarea prelucrării;

Ai dreptul de a obține din partea noastră restricționarea prelucrării în cazul în care se aplică unul din următoarele cazuri:
(a) contești exactitatea datelor, pentru o perioadă care ne permite nouă să verificăm exactitatea datelor;
(b) prelucrarea este ilegală, iar tu te opui ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
(c) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar tu ni le soliciți pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
(d) te-ai opus prelucrării în conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile noastre legitime prevalează asupra drepturilor tale.

– Dreptul la portabilitatea datelor

Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc și pe care ni le-ai furnizat într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastră, în cazul în care:
(a) prelucrarea se bazează pe consimțământ în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; și
(b) prelucrarea este efectuată prin mijloace automate.

– Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afectează în mod similar într-o măsură semnificativă

Nu ai acest drept în cazul în care decizia:
(a) este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între tine și un operator de date;
(b) este autorizată prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplică operatorului și care prevede, de asemenea, măsuri corespunzătoare pentru protejarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale persoanei vizate; sau
(c) are la bază consimțământul tău explicit.

Te rugăm să reții următoarele informații:

– Perioada de timp: Vom încerca să răspundem solicitării în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii tale. – Restricționarea accesului: în anumite situații, este posibil să nu vă putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorită dispozițiilor legale. Dacă refuzăm cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului. – Imposibilitatea de a te indentifica În unele cazuri, este posibil să nu putem căuta datele tale personale din cauza identificatorilor pe care îi furnizezi în solicitarea ta. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci când ne furnizezi numele și adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de browser. În astfel de cazuri, în cazul în care nu te putem identifica ca persoană vizată, nu suntem în măsură să ne conformăm solicitării tale, cu excepția cazului în care furnizezi informații suplimentare care să permită identificarea.

Cum îți exerciți drepturile

Pentru a-ți exercita drepturile legale, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail office@kadixclima.ro

Asistenta tehnica

Echipa noastră este formată din experți în domeniu care stau la dispoziția clienților noștri pentru a asigura o experiență plăcută pe site-ul nostru, respectiv pentru a-i ajuta în a alege produsele cele mai potrivite pentru nevoie lor.

Încercăm să răspundem cât mai prompt nevoilor și întrebărilor dumneavoastră așa că nu ezitați să ne contactați.

În partea de jos a paginii există mai multe modalități de contact (telefonic, Facebook, WhatsApp, Chat, email, etc.). Rugămintea noastră este să ne lăsați întotdeauna detaliile dvs. de contact (număr de telefon sau email) pentru a vă putea contacta ulterior cu informațiile dorite.

Garantie produs

GARANȚIA produselor comercializate de www.kadixclima.ro este asigurată de către producător prin intermediul firmelor autorizate de către acesta.

Garanția se acordă, după caz, în baza certificatului de garanție sau în baza facturii emise de www.kadixclima.ro.

În cazul echipamentelor termice (centrale termice pe gaz sau cazane cu combustibil solid cu ventilator) garanția este acordată după efectuarea punerii în funcțiune (PIF) de către o firmă autorizată de către producător.

Pe perioada garanției, legătura dintre producător și clientul final este intermediată de către firma de service.

Servicii instalare

Kadix Clima S.R.L. asigura servicii de consultanta, proiectare, instalare si montaj pentru toate  produsele de ventilatie, aer-conditionat si incalzire pe care le comercializeazam.

Plata ramburs

Serviciul de trimitere plata ramburs la curier se referă la achitarea costurilor serviciului de curierat de către destinatar, la momentul livrării coletului sau a unui bun.

Plata este parte din procesul de comanda si numai dupa ce plata a fost confirmata, comanda poate fi confirmata cu un furnizor de servicii de curierat.

Plata transfer bancar

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.

Factura va fi emisa in momentul in care suma transferata este confirmata pe conturile Kadix Clima S.R.L. Ulterior emiterii facturii comanda se poate ridica de la sediu sau poate preda catre curier.

Plata prin transfer bancar efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul respectivei Persoane Juridice.

Livrare in toata tara

Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei. Comenzile vor fi livrate in mod normal in 24 de ore dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre unul din reprezentantii Kadix Clima S.R.L. , in functie de locul de depozitare a produselor.