fb_kadix_clima_32x32
HVAC de calitate!

Solutii complete pentru sistemele de ventilatie ale cladirilor – ventilatoare, tubulatura, grile si echipamente HVAC

Comercializam la scara industriala gama completa de echipamente pentru sistemele de ventilatie ale cladirilor, inclusiv ventilatoare, tubulatura ventilatie, grile si echipamente HVAC

Echipamentele pentru sistemul de ventilatie sunt esentiale pentru asigurarea unei circulatii optime a aerului si pentru mentinerea unei temperaturi si umiditati adecvate in interiorul cladirilor. Acestea includ ventilatoare, tubulatura, grile si alte echipamente HVAC.

Ventilatoarele sunt utilizate pentru a pune in miscare aerul prin tubulatura, iar acestea pot fi alese in functie de necesitatile fiecarui proiect, inclusiv de volumul de aer necesar, presiunea necesara si nivelul de zgomot acceptabil.

Tubulatura este utilizata pentru a transporta aerul de la un punct la altul, iar aceasta poate fi fabricata din diferite materiale, cum ar fi otel galvanizat, aluminiu sau PVC, in functie de necesitatile proiectului.

Grilele sunt utilizate pentru a distribui aerul in interiorul cladirii si pot fi personalizate in functie de necesitatile fiecarui proiect, cum ar fi dimensiunea, forma si finisajul.

In plus, echipamentele HVAC, cum ar fi unitatile de tratare a aerului si sistemele de climatizare, sunt esentiale pentru asigurarea unei temperaturi si umiditati adecvate in interiorul cladirilor.

In concluzie, alegerea echipamentelor potrivite pentru sistemul de ventilatie este esentiala pentru asigurarea unei functionari optime si eficiente a acestuia. Este important sa se tina cont de necesitatile proiectului, cum ar fi volumul de aer necesar, presiunea necesara si nivelul de zgomot acceptabil, pentru a realiza o instalare adecvata si eficienta din punct de vedere al costurilor.

Pentru comenzile mai mari sau proiectele speciale, vă rugăm să ne contactați. Suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate, adaptate nevoilor dvs. specifice și să vă furnizăm produse de cea mai bună calitate, la prețuri competitive.

Asistenta tehnica

Echipa noastră este formată din experți în domeniu care stau la dispoziția clienților noștri pentru a asigura o experiență plăcută pe site-ul nostru, respectiv pentru a-i ajuta în a alege produsele cele mai potrivite pentru nevoie lor.

Încercăm să răspundem cât mai prompt nevoilor și întrebărilor dumneavoastră așa că nu ezitați să ne contactați.

În partea de jos a paginii există mai multe modalități de contact (telefonic, Facebook, WhatsApp, Chat, email, etc.). Rugămintea noastră este să ne lăsați întotdeauna detaliile dvs. de contact (număr de telefon sau email) pentru a vă putea contacta ulterior cu informațiile dorite.

Garantie produs

GARANȚIA produselor comercializate de www.kadixclima.ro este asigurată de către producător prin intermediul firmelor autorizate de către acesta.

Garanția se acordă, după caz, în baza certificatului de garanție sau în baza facturii emise de www.kadixclima.ro.

În cazul echipamentelor termice (centrale termice pe gaz sau cazane cu combustibil solid cu ventilator) garanția este acordată după efectuarea punerii în funcțiune (PIF) de către o firmă autorizată de către producător.

Pe perioada garanției, legătura dintre producător și clientul final este intermediată de către firma de service.

Servicii instalare

Kadix Clima S.R.L. asigura servicii de consultanta, proiectare, instalare si montaj pentru toate  produsele de ventilatie, aer-conditionat si incalzire pe care le comercializeazam.

Plata ramburs

Serviciul de trimitere plata ramburs la curier se referă la achitarea costurilor serviciului de curierat de către destinatar, la momentul livrării coletului sau a unui bun.

Plata este parte din procesul de comanda si numai dupa ce plata a fost confirmata, comanda poate fi confirmata cu un furnizor de servicii de curierat.

Plata transfer bancar

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.

Factura va fi emisa in momentul in care suma transferata este confirmata pe conturile Kadix Clima S.R.L. Ulterior emiterii facturii comanda se poate ridica de la sediu sau poate preda catre curier.

Plata prin transfer bancar efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul respectivei Persoane Juridice.

Livrare in toata tara

Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei. Comenzile vor fi livrate in mod normal in 24 de ore dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre unul din reprezentantii Kadix Clima S.R.L. , in functie de locul de depozitare a produselor.